Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Financial Service Management: Introductie

Minor

Communication Theory

Image result for covey

 

Leiderschap: Covey Training

De Covey training is uitgangspunt voor dit onderdeel van de minor FSM en bevat 3 trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen worden de fundamenten van de theorie uitgelegd en de zeven gewoonten van effectiviteit geoefend en eigen gemaakt.

De opzet van de training is interactief: studenten delen ervaringen en oefenen gezamenlijk om de theorie te begrijpen en de koppeling naar de praktijk te maken.

Competenties:

- Managen van eigen effectiviteit door het toepassen van de competenties pro-activiteit (begin met het eind in gedachten) en prioriteit (belangrijke zaken eerst).

- Effectiviteit door samenwerking met gebruikmaking van de competenties denk win-win, luisteren en het creeren van synergie.

- Het eigen functioneren in een groter geheel van systemen kunnen plaatsen zoals een familie, organisatie en de samenleving.

- Het reflecteren op het effect van zijn / haar functioneren.