Skip to Main Content

(Ad) Finance & Control : Boeken en Artikelen

Deze libguide is speciaal bedoeld voor studenten van de opleiding: AD Finance & Control, maar ook voor studenten van andere Economics opleidingen is deze libguide zeker interessant.

Boeken en eBooks Financial Planning

Artikelen en Websites: Financiele Planning voor de Particulier

New Financial Magazine

Het New Financial Magazine wil met best practices, schaamteloze ideeën, sprankelende inspiratiebronnen en scherpe visies een bijdrage leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. Dit initiatief van Willem Vreeswijk is als onderdeel van de Stichting New Financial Forum dé exclusieve inspiratiebron van de ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld.

What's in it for us all?

De financiële sector is de bloedsomloop van de samenleving. Om een gezonde bloedsomloop te behouden of te verkrijgen, is continue actie van binnen uit de sector gewenst. De stichting New Financial Forum heeft als doel om van binnenuit en met elkaar te bouwen aan een betere financiële sector. Doe je ook mee? Meld je dan hier aan.De stichting organiseert bijeenkomsten, workshops, faciliteert dialogen, geeft een inspirerend magazine uit, is aanjager van vernieuwing, voegt betekenis toe en is de stem van een innovatieve en betrokken financiële sector.

 

 

Gecertificeerd Financieel Planners

Aandacht voor Financiële Gezondheid

Neem nu de tijd om je financiën goed te regelen. We leven in een samenleving waarin steeds meer wordt gevraagd om financiële zelfredzaamheid.

 

Nibud

Wat doet het Nibud voor u?

Het Nibud is een onafhankelijk voorlichtingsinstituut. We doen onderzoek naar en geven voorlichting over de huishoudportemonnee. Denk dan aan onderwerpen als sparen, rondkomen, lenen, kortom: geldzaken in de praktijk! Allemaal erop gericht dat u meer grip op uw geld krijgt.